fbpx

‘t Klaverken Feest!

Van 23 tot 25 augustus 2019 is het weer feest in Buggenhout! Zowel competitieploegen als dorpsploegen geven een heel weekend het beste van zichzelf op het krachtbalveld. Kom genieten van food, drinks, krachtbal en feest!

Op vrijdagavond maken we het gezellig met een aantal livebands in ons krachtbalcafé. Op zaterdagavond  kan er gefeest worden tijdens de Power Party. Gedurende gans het weekend kan je je honger stillen in onze uitgebreide foodcorner.

Ook op sportief vlak verandert er weinig.  De wedstrijden tussen de dorpsploegen gaan door op vrijdagavond vanaf 18u00, op zaterdag en zondag vanaf 9u. Aan de dorpscompetitie mogen spelers en speelsters deelnemen die het afgelopen seizoen niet in competitie hebben gespeeld (meer info vind je terug in het reglement).  Op zaterdag wordt er ook een competitietoernooi gespeeld. Afhankelijk van het aantal ingeschreven dorps- en competitieploegen kunnen er ook op zaterdagavond wedstrijden worden gespeeld. De finales op zondagnamiddag blijven het sluitstuk van ons feestweekend.

Naast de felbegeerde trofee voor dorpsploeg van het jaar reiken we dit jaar ook twee extra awards uit. Zowel bij de dames als heren willen we de beste dorpsploeg die aantreedt zonder ex-krachtballers belonen als Rookie of the Year. Daarnaast gaat ook een award naar de teams met de meest originele outfit. 

Vanaf donderdag 1 augustus zijn jullie teams opnieuw welkom om op onze terreinen te komen trainen. Het eerste deel van augustus kan dat op maandag en donderdag. Vanaf maandag 12 augustus kan dat elke weekdag, telkens vanaf 19u30.

Inschrijven voor beide toernooien kan tot 16 augustus 2019. Nadien is het niet meer mogelijk om ploegen in te schrijven!

SCHRIJF IN VOOR HET DORPSTOERNOOI

SCHRIJF IN VOOR HET COMPETITIETOERNOOI

Reuzespringkasteel voorzien door Christelijke Mutualiteit!