Ben jij klaar voor

Het coolste kamp ooit?

Beste krachtbalinfluencers! Zijn jullie klaar voor het meest awesome kamp ooit? Oefen alvast je vlogskills en schuim YouTube af op zoek naar je favoriete online superheld! Ben jij al mee met de nieuwste memes?

We verzamelen op donderdag 26 december om 10u30 op het Kamiel Van Belleplein in Buggenhout (voldoende parkeergelegenheid). Daar nemen we afscheid en vertrekken we richting station.

De deelnemers moeten voor 24 december een profielfoto uploaden in dit formulierEveneens zijn al jullie lievelingsliedjes welkom zodat we deze kunnen toevoegen aan de afspeellijst van het kamp. Hieronder vind je een checklist met wat je moet meenemen!

Ouders die aangegeven hebben de kinderen te kunnen komen halen, worden nog gecontacteerd en krijgen het exacte adres meegedeeld (ter plaatse tegen 13u). Andere ouders kunnen hun kinderen terug verwachten op 30 december om 14u in Buggenhout (op onze terreinen in de Platteput).

Vertrek over:

  • 00dagen
  • 00uur
  • 00minuten
  • 00seconden

Wat neem je mee in je rugzak?

Wat neem je mee in je baggage?

Wat neem je NIET mee?

Alle verboden voorwerpen worden in beslag genomen door de leiding en krijg je terug bij de terugkeer in Buggenhout. Alles op deze lijst gaat mee op eigen verantwoordelijkheid.

Online veiligheid!

Internet en social media zijn vandaag onmisbaar in onze wereld. Toch loeren er ook heel wat gevaren om de hoek! We organiseren dit kamp om onze jeugdleden hiervan bewust te maken. Doorheen het kamp zullen we belangrijke zaken aanhalen als internetveiligheid en bewust omgaan met social media. 't Klaverken Buggenhout is als vereniging intensief bezig met privacy en online veiligheid. Meer info vind je in onze privacyverklaring.

Bereid jezelf voor op kamp met deze songs!