Schijt-je-rijk!

Schijt-je-rijk!

Ook dit jaar kan een ezel weer vele mensen blij maken: onze schijt-je-rijk-wedstrijd gaat op zondagnamiddag van het feestweekend een tweede editie tegemoet! Er zijn opnieuw tal van superprijzen te winnen:

Al een lotje gekocht? Registreer het HIER!

 

  • Hoofdprijs: etentje voor twee bij Café d’O – gastronomisch genieten aan de oever van de Schelde in Sint-Amands
  • 2 x Bon €50 bij Topsport – 2000m² aan sportartikelen
  • 2 x Bon €30 bij Madame Jeanne – nieuw geopend hip restaurant in Lebbeke waar je uitgebreid kan ontbijten, lunchen of dineren
  • 2 x Bon voor €85 bij De Wijnstock – groot-en kleinhandel die wijnen uit Frankrijk, Spanje en Italië rechtstreeks invoeren
  • 1 x Bon SKOV (50 euro) – heerlijk tafelen in een trendy omgeving vlak onder onze Buggenhoutse kerktoren!
  • 1 x Bon BBQ pakket Slagerij Saerens – bekend om zijn heerlijke vleesschotels!

Kortom, meer dan de moeite voor oma, opa, vrienden, collega’s en familie om hun kans te wagen! Koop je lotjes bij onze leden, op onze terreinen (Platteput 8b) of op het feestweekend zelf! Al lotjes gekocht? Registreer ze HIER!

Hierbij nogmaals het reglement:

Het terrein, een krachtbalveld (46x13m = 598 m2– afmetingen dorpstoernooi), wordt opgedeeld in een aantal kavels, afhankelijk van het aantal verkochte loten. Iedereen kan een kavel kopen voor het bedrag van € 5. De kavels worden “blind” verkocht. De koper van een kavel kan dus niet zelf een kavel aanwijzen. Voor aanvang van de manifestatie zal de lijst met de bijbehorende kavelnummers worden bekendgemaakt. De verkoop van de kavels sluit op zaterdag 25 augustus 2018 om 18.00 uur. Op zondagmiddag 26 augustus 2018 om 11.00 wordt een ezel losgelaten op dit terrein. De eerste vlaai die het dier na 11.00 legt is de winnende vlaai. De 8 vakken rond het winnende vak gaan met een troosprijs naar huis.

De prijswinnaars (winnende nummers van de hoofd- en troostprijzen) zullen door de organisatie zo spoedig mogelijk worden bekendgemaakt op het toernooi zelf, de website en de facebookpagina. De winnaar kan enkel zijn prijs ophalen in ruil voor het winnende lotje. De jurering van de wedstrijd is in handen van de organisatie van ‘t Klaverken Feest. Zij zullen er op toezien dat alles eerlijk verloopt. Het is verboden voor de toeschouwers om het veld te betreden, de ezel aan te raken, op te jagen of te voeden. Het is verboden door roepen of wilde bewegingen het gedrag van de ezel te beïnvloeden.

Indien de ezel een vlaai legt voor 11.00u wordt deze NIET meegeteld. De voorzitter van de jury zal hier streng op toezien. Wanneer de ezel haar kleine behoefte doet, telt deze NIET mee. Uitsluitend de grote behoefte telt als echte vlaai. Indien beide behoeftes gebeuren, telt het uiteraard ook.

De verdeling gaat als volgt:

Veel succes!

‘t Klaverken Buggenhout

Comments are closed.