‘t Klaverken Feest 2017

't Klaverken Feest 2017

‘t Klaverken Buggenhout organiseert opnieuw zijn bekend sport- en feestweekend, maar deze keer op onze nieuwe locatie achter de sporthal (Platteput 8b) en met een lichtjes gewijzigd concept. Twee extra redenen om zeker aanwezig te zijn op onze 35e editie!

Centraal blijft het eigenlijke dorpstornooi, waarin niet-competitiespelers en -speelsters zich met elkaar meten. Daarnaast behouden we het competitietornooi en de internationale toets. Vrijdag ontvangen we jullie graag met onze muzikale gasten op het krachtbalcafé. De Power Party verhuist naar zaterdag (26 augustus) en onze foodcorner maakt het feestweekend compleet. Vragen? Stuur gerust een bericht naar onze Facebookpagina of mail ons op socialmedia[at]klaverken.be.

✚ Informatie dorpstoernooi ✚

Zoals steeds staat het dorpstoernooi voor niet-competitiespelers centraal. De wedstrijden gaan door op vrijdagavond vanaf 18u00, op zaterdag en zondag vanaf 9u. Afhankelijk van het aantal ingeschreven ploegen zullen er ook op zaterdagavond wedstrijden worden gespeeld. De finales op zondagnamiddag blijven het sluitstuk van ons feestweekend.

Inschrijven kan t.e.m. 18 augustus 2017 via deze inschrijvingslink. Via Reglement dorpstoernooi ‘t Klaverken 2017 kan je de informatie omtrent inschrijvingen terugvinden. Als je nog twijfelt aan de algemene spelregels van krachtbal, verwijzen we graag door naar de website van de krachtbalfederatie (www.krachtbal.be). In het tabblad competitie vind je een link naar de spelregels.

Opdat de dorpsploegen zich goed zouden kunnen voorbereiden, voorzien we verschillende trainingsmomenten op onze terreinen. In juli kan er elke woensdag vanaf 19u30 op onze terreinen getraind worden, in augustus elke maandag en woensdag en vanaf maandag 14 augustus kan er elke werkdag geoefend worden telkens vanaf 19u30.

Graag tot dan!

✚ Informatie competitietoernooi ✚

Op zaterdag (vanaf 9u) willen we ook de kans geven aan competitieploegen bij de dames en heren om zich voor te bereiden op het nieuwe krachtbalseizoen. Clubs die ook geïnteresseerd zijn om met hun jeugdploegen een of meerdere voorbereidingswedstrijden te spelen, willen we zeker ook de kans bieden. Deze wedstrijden worden eventueel wel op zondag geplaatst waar de kalender meer ruimte laat voor extra (langere) wedstrijden.

Inschrijven voor het competitietoernooi kan t.e.m. 18 augustus 2017 via deze inschrijvingslink. Via Reglement competitietoernooi ‘t Klaverken 2017 vind je alle nodige informatie. We zien jullie dan!

✚ Programma ✚

VRIJDAG 25 AUGUSTUS
✓ vanaf 18u: wedstrijden dorpsploegen
✓ vanaf 19u: krachtbalcafé (met burgers, gratis inkom en livemuziek van Joeng en Aat, Eli Lauwers en Lia)

ZATERDAG 26 AUGUSTUS
✓ vanaf 09u: wedstrijden dorps- en competitieploegen
✓ vanaf 21u: Power Party 2017 met DJ’s Dosschy, The Knight, DJ Bifi en BKR2K17

ZONDAG 27 AUGUSTUS
✓ vanaf 09u: wedstrijden dorpsploegen
✓ vanaf 14u: finales
✓ vanaf 16u : prijsuitreiking
✓ Schijt-je-rijk

✚ Locatie ✚

Terreinen ‘t Klaverken Buggenhout
Platteput 8b
9255 Buggenhout

Comments are closed.