‘t Klaverken Feest 2018

Binnen 2 maand is het zover! Op 24, 25 en 26 augustus organiseert ’t Klaverken voor de 36ste keer haar dorpstoernooi. We gaan verder op het ingeslagen pad. Op vrijdagavond maken we het gezellig met een aantal livebands in ons krachtbalcafé. Op zaterdagavond kan er gefeest worden tijdens de Power Party. Gedurende gans het weekend kan je je honger stillen in onze uitgebreide foodcorner.

✚ Informatie dorpstoernooi ✚

Ook op sportief vlak verandert er weinig. De wedstrijden tussen de dorpsploegen gaan door op vrijdagavond vanaf 18u00, op zaterdag en zondag vanaf 9u. Aan de dorpscompetitie mogen spelers en speelsters deelnemen die het afgelopen seizoen niet in competitie hebben gespeeld. Op zaterdag wordt er ook een competitietoernooi gespeeld. Afhankelijk van het aantal ingeschreven dorps- en competitieploegen kunnen er ook op zaterdagavond wedstrijden worden gespeeld. De finales op zondagnamiddag blijven het sluitstuk van ons feestweekend.

Naast de felbegeerde trofee voor dorpsploeg van het jaar reiken we dit jaar ook twee nieuwe awards uit. Zowel bij de dames als heren willen we de beste dorpsploeg die aantreedt zonder ex-krachtballers belonen als rookie of the year. Daarnaast gaat ook een award naar de teams met de meest originele outfit.

Deze editie moeten we echter noodgedwongen snoeien in onze trainingsmomenten. Onze terreinen werden heraangelegd en moeten enkele weken onaangeroerd blijven. Door de organisatie van de bekerfinales gebeurde dit later dan in een doorsneeseizoen. Ook onze naburige clubs hebben hun terreinen laten inzaaien, dus ook daar kunnen we niet terecht. Vanaf maandag 13 augustus kan er wel weer elke werkdag worden geoefend, telkens vanaf 19u30. Als onze terreinen al eerder betreden mogen worden, laten we dit zeker weten.

Twijfel dus niet en schrijf je in voor ons dorpstoernooi. Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 17 augustus 2018 via dit online formulier. Het spelreglement kan je terugvinden door hier te klikken.

✚ Informatie competitietoernooi ✚

Op zaterdag (vanaf 9u) willen we ook de kans geven aan competitieploegen bij de dames en heren om zich voor te bereiden op het nieuwe krachtbalseizoen. Clubs die ook geïnteresseerd zijn om met hun jeugdploegen een of meerdere voorbereidingswedstrijden te spelen, willen we zeker ook de kans bieden. Deze wedstrijden worden eventueel wel op zondag geplaatst waar de kalender meer ruimte laat voor extra (langere) wedstrijden.

Inschrijven voor het competitietoernooi kan t.e.m. 17 augustus 2018 via deze link.

✚ Programma ✚

VRIJDAG 24 AUGUSTUS
✓ vanaf 18u: wedstrijden dorpsploegen
✓ vanaf 19u: krachtbalcafé (met burgers, gratis inkom en livemuziek)

ZATERDAG 25 AUGUSTUS
✓ vanaf 09u: wedstrijden dorps- en competitieploegen
✓ vanaf 21u: Power Party

ZONDAG 26 AUGUSTUS
✓ vanaf 09u: wedstrijden dorpsploegen
✓ vanaf 14u: finales
✓ vanaf 16u : prijsuitreiking
✓ Schijt-je-rijk

✚ Locatie ✚

Terreinen ‘t Klaverken Buggenhout
Platteput 8b
9255 Buggenhout

Graag tot dan!

Comments are closed.