SINDS 1968

Een begrip in het krachtbal.

‘t Klaverken Buggenhout werd in 1968 opgericht als SIMIBU. Sportleerkracht Pol Brusselmans haalde enkele van zijn leerlingen in de club en bouwde sindsdien stapsgewijs het aantal ploegen uit.

Vandaag is ‘t Klaverken vertegenwoordigd in maar liefst dertien reeksen, waaronder het hoogste niveau bij de dames en de heren. Alle leeftijden kunnen bij ons in een competitieploeg terecht komen, waardoor iedereen ook daadwerkelijk een heel jaar wedstrijden kan spelen.

Leden en spelers van ‘t Klaverken kan je herkennen aan de bekende rood-witte clubkleuren. 

enkele leuke weetjes

De club in cijfers

leden
0
jaar krachtbal
0
trainers
0

‘t Klaverken, komaan hé!

De stichter

Pol Brusselmans is de oprichter en erevoorzitter van ‘t Klaverken Buggenhout. Hij lag aan de basis van het ontstaan van onze krachtbalclub en ziet nu zijn dochter Lies de club verder uitbouwen. Ondertussen spelen ook bijna al zijn kleinkinderen krachtbal, wat van hem natuurlijk een trotse opa maakt. Pol is nog elke vrijdag en zondag op ‘t Klaverken om zijn club aan te moedigen en te ondersteunen!

het enthousiasme

De werking van onze club drijft op het enthousiasme van onze leden. Ieder nieuw lid vindt snel zijn of haar plaats in deze hechte vriendengroep. Zelfs ouders steken graag een handje toe bij het organiseren van activiteiten! Iedereen, van trainers tot bestuursleden, steken op volledig vrijwillige basis heel wat tijd en energie in de club. 

Een halve eeuw krachtbalgeschiedenis uit Buggenhout.

Ons bestuursteam

Het achtkoppig bestuursteam van onze krachtbalclub bestaat uit  gemotiveerde vrijwilligers, trainers, actieve en voormalige spelers.

Van links naar rechts:
Matthias Maes (jeugdverantwoordelijke),
Jorik De Maerschalck (secretariaat),
Lies Brusselmans (voorzitter & sportief beleid),
Thomas Geernaert (penningmeester),
Wietse Bas (infrastructuur),
Timo Van Gucht (communicatie & sportief beleid)
Ine De Cock (administratie & organisatie),
Maarten Moernaut (vicevoorzitter & infrastructuur)

Bestuursteam 't Klaverken Buggenhout krachtbal

Zin om onze fantastische club te ontdekken?