EVENEMENTEN

Eind augustus is een hoogperiode voor de club, dan organiseren we ons jaarlijks dorpstoernooi. Tijdens dit toernooi nemen ex-spelers en sympathisanten het tegen elkaar op. Onze bevriende krachtbalclub uit Frankrijk maakt er ook steevast een traditie van om deel te nemen aan het tornooi. De wedstrijden worden aangevuld met live optredens tijdens het krachtbal café op vrijdag en met de Power Party op zaterdag.

jeugd

Naast verschillende thematrainingen (Halloween, Pasen, vriendjestoernooi, oudertraining) organiseren we het krachtbalkamp tussen Kerst en Nieuwjaar en het afsluitingsweekend op het einde van het seizoen. Meer lezen over onze jeugdwerking kan je hier.

"Onze club is meer dan enkel een sportclub, het is een hechte vriendengroep die regelmatig de handen in elkaar slaat om evenementen te organiseren."
Elisa Van verre
Jeugdtrainer - Speler

crowdfunding

De kosten van sportmateriaal kunnen hoog oplopen, gelukkig kunnen we rekenen op onze leden en sympathisanten om enkele keren per jaar acties te organiseren zoals PASTA PASTA en de truffel- en zeevruchtenverkoop.

en nog veel meer

Het aanhoudend succes van onze club is te danken aan de onuitputtelijke motivatie van leden, jeugdtrainers, ouders van jeugdspelers en sympathisanten. Hierdoor worden er vriendschappen gesmeden die verder reiken dan enkel krachtbal. We nemen dan ook vaak deel aan activiteiten georganiseerd door andere verenigingen. We hechten ook belang aan allerlei maatschappelijke initiatieven, zoals Tournée Minérale en zwerfvuilacties zoals die van Gemeente Buggenhout en de World Cleanup Day.