Ook dit jaar bestrijden we het Coronavirus met ons chocoladevaccin: ’t Klaverken gaat opnieuw voor een volledig digitale truffel- en zeevruchtenverkoop. Daarbij rekenen we meer dan ooit op jou! Om onze geliefde sport te kunnen blijven spelen, hebben we immers ook wat centjes nodig. Jullie spelen daarin een cruciale rol. Hoe? Door onze heerlijke chocolade truffels en zeevruchten te verkopen, natuurlijk! In de aanbieding: truffels met schilfers (puur/melkchocolade) of zeevruchten voor 5 euro per doosje.

Vraag je familie, buren, vrienden, collega’s om onze club te steunen door een of meerdere doosjes te kopen. Jij verzamelt de bestelling en geeft ze door via twizzit. De betaling verloopt meteen via het formulier. Het bestellijstje in bijlage kan je gebruiken om de bestellingen te verzamelen. Bestellingen geplaatst tot donderdag 9 december zijn af te halen in de kantine op vrijdag 10 december. Bestellingen geplaatst tot donderdag 16 december zijn af te halen in de kantine op vrijdag 17 december.

Dat doe je natuurlijk niet zomaar. Je steunt er de club mee, maar maakt zelf ook kans op een mooie prijs als je de topverkoper wordt van ’t Klaverken.

Alvast bedankt voor jullie hulp en blijf gezond!