’t Klaverken feest … en dat voor de 40ste  keer! In het weekend van 25, 26 en 27 augustus vliegen we er weer met volle goesting in. Verspreid over deze drie dagen spelen niet-competitiespelers en -speelsters ons dorpstoernooi. Op zaterdag geven we ook de kans aan competitieploegen om zich voor te bereiden op het nieuwe krachtbalseizoen. De inschrijvingen voor het dorps- en competitietoernooi zijn afgesloten.

In de weken voor het toernooi zijn de dorpsploegen welkom op onze terreinen om te komen trainen. Wanneer precies, zal later nog worden meegedeeld aan de ingeschreven ploegen.

After Work Café • Vrijdag (17u30-01u00)
Op vrijdagavond kan je terecht in ons After Work Café. De toegang is gratis voor iedereen, maar je kan met je collega’s/team/vrienden/… ook op voorhand een formule boeken met een gepersonaliseerde tafel, drinks en bites inbegrepen. Klik hier om te reserveren. ‘DJ Ludovicus’ verzorgt de muzikale omkadering tot 1u00.

Kids Party • Zaterdag (16u00-17u30)
‘t Klaverken is een club voor en door jeugd, en dat benadrukken we graag zaterdagnamiddag met een eerste editie van de Kids Party! Kom tussen 16u en 17u30 de beentjes losgooien en geniet van de randanimatie.

Livebands • Zaterdag (19u00-23u00
Zaterdagavond nemen ‘The Coverband’ en ‘The Black Men’ jullie mee op een muzikale trip van de seventies tot nu! Voor ieder wat wils!

Flower Party • Zaterdag (20u30-21u30 & 23u00-01u00)
Onze Power Party in een nieuw, luchtig concept! Kom tussen 20u30 en 01u00 dansen op de beats van ‘DJ Bifi’!

Krachtbaltoernooi • Vrijdag/Zaterdag/Zondag
Verspreid over de drie dagen spelen niet-competitiespelers en –speelsters ons dorpstoernooi. Op zaterdag geven we ook de kans aan competitieploegen om zich voor te bereiden op het nieuwe krachtbalseizoen. De dorpsploegen spelen wedstrijden op vrijdagavond, zaterdag en zondag. De competitieploegen komen zaterdag in actie.

Finales & prijsuitreiking • Zondag (14u00-17u30)
Na een weekend vol krachtbalplezier en zweet, sluiten we ons feestweekend af met de finales bij de dames en heren. Nadien volgt een slotceremonie om de winnaars te huldigen en een paar leuke prijzen uit te delen!

Trainingen
Vanaf 12 augustus zijn de dorpsteams welkom om te komen trainen. Ingeschreven ploegen kunnen op volgende dagen vanaf 19u30 nog komen oefenen op de terreinen van de gemeente (oude voetbalvelden naast de krachtbalterreinen, op de krachtbalterreinen van ‘t Klaverken kan niet getraind worden.):

Maandag 14 augustus
Dinsdag 15 augustus
Woensdag 16 augustus
Donderdag 17 augustus
Vrijdag 18 augustus (opgelet, ook jeugdtrainingen!)
Maandag 21 augustus
Dinsdag 22 augustus
Woensdag 23 augustus

Ook de kantine van ‘t Klaverken zal op deze dagen open zijn. Ballen en de terreinen kunnen kosteloos gebruikt worden tijdens deze momenten. Buiten deze periode is het ontlenen van materiaal niet mogelijk en zijn de terreinen niet toegankelijk.

't Klaverken Feest 2022

't Klaverken Feest 2022

Ploegfoto's

't Klaverken Feest 2022 - Ploegfoto's

Schrijf je in als speler voor het nieuwe krachtbalseizoen!

Schrijf je in als spelend of niet-spelend lid aan een zeer voordelig tarief en geniet een jaar lang van allerlei voordelen!

Per extra gezinslid krijg je automatisch 2,5 euro korting bij de inschrijving!
Ons lidgeld is gedeeltelijk te recupereren via de mutualiteiten, ook als niet-spelend lid! Wij bezorgen u de nodige attesten.

Tarieven

Niet-spelend lid

€ 25

Steun onze club als sympathisant, ouder, familielid,…!

Seniorspeler

€ 90

Voor alle dames en heren vanaf 18 jaar.
Wat krijg je hiervoor in de plaats?

Jeugdspeler

€ 50

Voor alle spelers van 5 tem. 17 jaar.
Wat krijg je hiervoor in de plaats?

Ons lidgeld is gedeeltelijk te recupereren via de mutualiteiten! Wij bezorgen u de nodige attesten. Vraag bij uw ziekenfonds na wat de mogelijkheden zijn.