fbpx

'T KLAVERKEN FEEST

't Klaverken Feest 2020 afgelast

Het bestuur van ‘t Klaverken Buggenhout heeft beslist om de editie van ‘t Klaverken Feest (28-30 augustus 2020) dit jaar niet te laten doorgaan. Gezien de Coronasituatie en de maatregelen die vanuit de verschillende overheden genomen worden, zien wij het als vereniging niet haalbaar om een evenement van deze grootte in alle veiligheid te organiseren. Gemeente Buggenhout besloot eerder al om alle eigen evenementen tot eind augustus te annuleren. Wij volgen deze beslissing. De voorbereiding van een dergelijk event vergt heel wat investeringen. Omdat de situatie nog niet geheel duidelijk is en wij onzeker zijn of het feestweekend zou kunnen doorgaan eind augustus, speelt ‘t Klaverken liever op zeker. Dit betekent dat zowel ons internationaal dorpstoernooi, de Power Party, het krachtbalcafé als de voorbereidende trainingen niet doorgaan in 2020 en worden uitgesteld tot 2021.

We willen iedereen bedanken voor het begrip en hopen alle enthousiastelingen zeker volgend jaar te mogen verwelkomen! Wij stellen alles in het werk om in 2021 een extra knallende editie te voorzien voor alle aanwezigen!

27-28-29 AUGUSTUS 2021

De volgende editie van 't Klaverken Feest zal plaatsvinden op 27, 28 en 29 augustus 2021. Noteer het alvast in de agenda en hou onze website en social media in de gaten voor updates en inschrijvingen!

Schrijf je in als speler voor het nieuwe krachtbalseizoen!

Inschrijvingen bij ‘t Klaverken Buggenhout starten vanaf juli. Schrijf je in als spelend of niet-spelend lid aan een zeer voordelig tarief en geniet een jaar lang van allerlei voordelen!