fbpx

'T KLAVERKEN FEEST

Zaterdag 28 & Zondag 29 augustus 2021

't Klaverken Feest op 28-29 augustus 2021!

‘t Klaverken Feest weer in 2021! Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021 organiseren we een iets beknoptere, maar daarom niet minder leuke, editie van ons feestweekend en dorpstoernooi! Het zal er dit jaar wel iets anders uitzien. De organisatie moet namelijk voldoen aan heel wat bijkomende regels. We kiezen er daarom voor om geen Power Party te organiseren en om het aantal deelnemende teams te beperken tot 2 keer 16 bij de dorpsploegen (16 dames- en 16 herenploegen) en 2 keer 8 bij de competitieploegen (8 dames- en 8 herenploegen). Zo kunnen we alles tot in de puntjes voorbereiden. Op vrijdagavond zal er geen krachtbal of evenement voorzien worden, maar zaterdag en zondag staan we er wel weer voor jullie.

Verspreid over deze 2 dagen spelen niet-competitiespelers en –speelsters ons dorpstoernooi. Op zaterdag geven we ook de kans aan competitieploegen om zich voor te bereiden op het nieuwe krachtbalseizoen. Zaterdagavond zijn jullie allen welkom in ons gezellig krachtbalcafé. In de weken voor het toernooi zijn de dorpsteams welkom op onze terreinen om te komen trainen. Wanneer precies zal later nog worden meegedeeld aan de ingeschreven ploegen.

De inschrijvingen hiervoor zijn geopend vanaf 1 juli 2021 om 18u00! Wees er snel bij, want vol is vol! De inschrijvingen sluiten op 15 augustus 2021.

* UPDATE: De inschrijvingen voor het dorpstoernooi zijn volzet. Voor het competitietoernooi is er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
 

€ 25 per team (laatste plaatsen!)

VOORBEHOUD: Alle communicatie voor het evenement gebeurt onder voorbehoud. Indien de maatregelen en de situatie het toelaten, stellen we alles in het werk om het feestweekend in optimale omstandigheden te laten doorgaan.

We kiezen er dit jaar voor om onze eigen leden een prominente plaats te geven op ons feestweekend. Ook wij hebben elkaar een hele tijd moeten missen. Op vrijdagavond organiseren we voor al onze leden en hun familie een groot clubfeest. Members only dus! 

Schrijf je in als speler voor het nieuwe krachtbalseizoen!

Inschrijvingen bij ‘t Klaverken Buggenhout starten vanaf juli. Schrijf je in als spelend of niet-spelend lid aan een zeer voordelig tarief en geniet een jaar lang van allerlei voordelen!