'T KLAVERKEN FEEST

Vrijdag - Zaterdag - Zondag

26-27-28 augustus 2022

‘t Klaverken Feest vollenbak in 2022! Van vrijdag 26 tem. zondag 28 augustus 2022 organiseren we weer een volwaardige editie van ons feestweekend en dorpstoernooi in Buggenhout! ‘t Klaverken brengt een vernieuwd concept met zowel op vrijdag- als zaterdagavond een gezellige activiteit.

Verspreid over de drie dagen spelen niet-competitiespelers en –speelsters ons dorpstoernooi. Op zaterdag geven we ook de kans aan competitieploegen om zich voor te bereiden op het nieuwe krachtbalseizoen.

Inschrijven voor het toernooi kan vanaf 1 juli 2022. Hou onze kanalen in de gaten en wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

In de weken voor het toernooi zijn de dorpsteams welkom op onze terreinen om te komen trainen. Wanneer precies zal later nog worden meegedeeld aan de ingeschreven ploegen.

Meer info volgt…

Schrijf je in als speler voor het nieuwe krachtbalseizoen!

Schrijf je in als spelend of niet-spelend lid aan een zeer voordelig tarief en geniet een jaar lang van allerlei voordelen!

Per extra gezinslid krijg je automatisch 2,5 euro korting bij de inschrijving!
Ons lidgeld is gedeeltelijk te recupereren via de mutualiteiten, ook als niet-spelend lid! Wij bezorgen u de nodige attesten.

Tarieven

Niet-spelend lid

€ 25

Steun onze club als sympathisant, ouder, familielid,…!

Seniorspeler

€ 85

Voor alle dames en heren vanaf 18 jaar.
Wat krijg je hiervoor in de plaats?

Jeugdspeler

€ 45

Voor alle spelers van 5 tem. 17 jaar.
Wat krijg je hiervoor in de plaats?

Ons lidgeld is gedeeltelijk te recupereren via de mutualiteiten! Wij bezorgen u de nodige attesten. Vraag bij uw ziekenfonds na wat de mogelijkheden zijn.