'T KLAVERKEN FEEST

Zaterdag 28 & Zondag 29 augustus 2021

‘t Klaverken Feest weer in 2021! Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021 organiseren we een iets beknoptere, maar daarom niet minder leuke, editie van ons feestweekend en dorpstoernooi! Het zal er dit jaar wel iets anders uitzien. De organisatie moet namelijk voldoen aan heel wat bijkomende regels. We kiezen er daarom voor om geen Power Party te organiseren en om het aantal deelnemende teams te beperken tot 2 keer 16 bij de dorpsploegen (16 dames- en 16 herenploegen) en 2 keer 8 bij de competitieploegen (8 dames- en 8 herenploegen). Zo kunnen we alles tot in de puntjes voorbereiden. Op vrijdagavond zal er geen krachtbal of evenement voorzien worden, maar zaterdag en zondag staan we er wel weer voor jullie.

Verspreid over deze 2 dagen spelen niet-competitiespelers en –speelsters ons dorpstoernooi. Op zaterdag geven we ook de kans aan competitieploegen om zich voor te bereiden op het nieuwe krachtbalseizoen. Zaterdagavond zijn jullie allen welkom in ons gezellig krachtbalcafé.

VOORBEHOUD: Alle communicatie voor het evenement gebeurt onder voorbehoud. Indien de maatregelen en de situatie het toelaten, stellen we alles in het werk om het feestweekend in optimale omstandigheden te laten doorgaan.

We kiezen er dit jaar voor om onze eigen leden een prominente plaats te geven op ons feestweekend. Ook wij hebben elkaar een hele tijd moeten missen. Op vrijdagavond organiseren we voor al onze leden en hun familie een groot clubfeest. Members only dus! 

Schrijf je in als speler voor het nieuwe krachtbalseizoen!

Schrijf je in als spelend of niet-spelend lid aan een zeer voordelig tarief en geniet een jaar lang van allerlei voordelen!

Per extra gezinslid krijg je automatisch 2,5 euro korting bij de inschrijving!
Ons lidgeld is gedeeltelijk te recupereren via de mutualiteiten, ook als niet-spelend lid! Wij bezorgen u de nodige attesten.

Tarieven

Niet-spelend lid

€ 25

Steun onze club als sympathisant, ouder, familielid,…!

Seniorspeler

€ 85

Voor alle dames en heren vanaf 18 jaar.
Wat krijg je hiervoor in de plaats?

Jeugdspeler

€ 45

Voor alle spelers van 5 tem. 17 jaar.
Wat krijg je hiervoor in de plaats?

Ons lidgeld is gedeeltelijk te recupereren via de mutualiteiten! Wij bezorgen u de nodige attesten. Vraag bij uw ziekenfonds na wat de mogelijkheden zijn.