Seizoen 2024-2025

Inschrijven bij de club is mogelijk voor zowel nieuwe als bestaande leden*. Wie nieuw is en krachtbal wil uitproberen, krijgt drie keer vrijblijvend de kans om te komen trainen, alvorens definitief in te schrijven. Kom je graag drie keer vrijblijvend trainen als nieuw lid? Schrijf je in via de gewone procedure hieronder en klik in de laatste stap op “betalen op een alternatieve manier”. Na drie keer trainen, zal je uitgenodigd worden om te betalen.

De inschrijvingsprocedure in onze club loopt in volgende stappen:

1. Invullen van de gegevens via onderstaande knop
2. Betalen van het lidgeld (Opmerking: iedereen die traint, moet zich inschrijven als senior of jeugdspeler.)
3. Medische fiche (jaarlijks onderzoek bij de huisarts, verplicht voor trainingen en wedstrijden). Enkel geldig na 1 juli 2024!

Per gezinslid moet een nieuw formulier worden ingevuld, maar wordt wel een korting van €2,5 (automatisch) toegekend.

Het lidgeld zal betaald kunnen worden in de finale stap van de inschrijving. Nadien moet jij of je zoon/dochter wel nog medisch gekeurd worden door de huisarts. Daartoe vind je de medische fiche bij de media op het inschrijvingsplatform.

* Rekening houdend met het aantal trainers en het aantal trainingsvelden, hebben we bij een aantal jeugdreeksen een maximumcapaciteit bepaald. Bij de U8 plaatsen we een stop na 40 inschrijvingen, bij de U10 en U12 na 30 en bij de overige categorieën na 20. We zullen werken met een wachtlijst wanneer er zich meer kandidaten inschrijven. Maak dus als bestaand lid zeker gebruik van je recht op voorinschrijving.

Om onze ledenadministratie goed te kunnen beheren, maken we gebruik van het online platform Twizzit, een handige software op maat van sportclubs. Naast de inschrijving, zal ook de communicatie met leden en ouders voornamelijk via dit platform gebruiken. Ook inschrijvingen voor trainingen, het jeugdkamp, afsluitingsweekend, aankopen in de clubshop, … zullen via dit nieuwe kanaal worden aangeboden. Je kan Twizzit gebruiken op je computer, maar er is ook een handige app.

Tarieven

UiTPAS | Kansentarief

Gebruik je UiTPAS bij 't Klaverken Buggenhout! Indien voor jou het kansentarief van toepassing is, kan je dat kiezen in het inschrijvingsformulier. We vragen dan om je UiT-ID mee te geven zodat wij alles in orde kunnen brengen voor jou! Je krijgt dan 75% korting op het lidgeld.

Jeugdspeler

€ 60

Kansentarief: €15

Voor alle spelers van 5 tem. 17 jaar.
Wat krijg je hiervoor in de plaats?

Seniorspeler

€ 90

Kansentarief: €22,5

Voor alle dames en heren vanaf 18 jaar.
Wat krijg je hiervoor in de plaats?

Niet-spelend lid

€ 25

Kansentarief: €6,25

Steun onze club als sympathisant, ouder, familielid,…!

Per extra gezinslid krijg je automatisch 2,5 euro korting bij de inschrijving!

Ons lidgeld is gedeeltelijk te recupereren via de mutualiteiten! Wij bezorgen u de nodige attesten. Vraag bij uw ziekenfonds na wat de mogelijkheden zijn.

't Klaverken Feest 2022

Inschrijven met een krachtbalteam voor het dorpstoernooi of competitietoernooi in augustus? Klik op de onderstaande knop!