‘t Klaverken valt in de prijzen

‘t Klaverken Buggenhout is afgelopen weekend in de prijzen gevallen tijdens de bekerfinales krachtbal in Temse. Eerst bleken onze hogere dames in de finale een maatje te sterk voor buur ‘t Botterken Baasrode (32-20). Nadien werd Jonathan Gerlo verkozen tot beloftevolle jongere.

Daarmee krijgen we na Ine De Cock (2013) en Bart De Vriendt (2015) opnieuw een toptalent dat deze prijs in ontvangst mag nemen. Hanne Stevens werd knap tweede in de verkiezing van ‘Speelster van het Jaar’. Zij won met haar ploegmaats Lies Brusselmans, Ine De Cock, Eline De Bleser, Ine Van Den Driessche, Joni Vermeir, Eveline Vekemans en Evelien Willockx de beker van BelgiĆ«. Als kers op de taart kregen we van de krachtbalfederatie de organisatie van de bekerfinales in 2018 toegewezen! Proficiat aan Jonathan, onze dames en de hele club voor dit schitterend seizoen!


Vlnr.: Lisa Verdonck (Beloftevolle jongere dames – Sint-Michiels), Jonathan Gerlo (Beloftevolle jongere heren – ‘t Klaverken), Nathalie Lievens (Speelster van het Jaar – Sint-Michiels), Geert Bolle (vader van Speler van het Jaar Niels Bolle – KBK Ichtegem)

Comments are closed.