SEIZOEN 22-23
U18 JONGENS

Enkele afspraken

TRAININGEN
– We trainen elke vrijdag van 20u00 tot 22u00. Dit geldt elke week, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.
– Je komt stipt op tijd en staat om 20u00 in trainingsoutfit klaar op het terrein.
– Je geeft via Twizzit aan of je aanwezig zal zijn of niet. Dit ten laatste 24 uur voor de training (donderdag 20u00). Als je er door omstandigheden dan toch niet (of wel) kan bij zijn, gelieve de trainers een berichtje te sturen of te bellen.
– We verwachten je elke week op training. Aanwezigheden worden genoteerd. Je kan enkel wedstrijden spelen als je voldoende komt trainen.
– Er mag na de training zeker samen nog iets gedronken worden in de kantine, mits goedkeuring van jullie ouders.
– Probeer zoveel als mogelijk met de fiets te komen trainen!
– Je brengt steeds een eigen (herbruikbare) drinkbus mee naar de training. Deze kan je zelf bijvullen aan de kraantjes buiten.
– Draag in de winter steeds voldoende warme kledij en breng een extra sweater/jas/… mee (zeker als je met de fiets komt).
– Soms zullen we op kunstgras trainen. We laten dit op voorhand weten. Je brengt dan ook de juiste schoenen mee (GEEN metalen noppen, de rest kan wel!).

WEDSTRIJDEN
– De speelkalender staat in Twizzit en is ook te vinden via deze link. Op Twizzit vul je tegen ten laatste zondagavond 20u00  voor de week nadien. Zo hebben we tijd genoeg om vervangers te zoeken. Mocht je nadien door omstandigheden (ziekte of blessure) niet kunnen, laat ons zo snel mogelijk iets weten!
– We proberen je tijdig een goede planning te geven van wanneer je zal spelen.
– Bij sommige wedstrijden kan het nodig zijn dat we hulp nodig hebben bij de tijdopnemers of als grensrechter. Als je ouders geïnteresseerd zijn om heel af en toe een handje toe te steken, contacteer dan Timo (+32 478 33 74 15) om niet-spelend lid te worden bij ‘t Klaverken. Je zou ons hiermee heel hard helpen!
– Voor de wedstrijden krijg je van de club een uitrusting ter beschikking. Gelieve hiervoor goed zorg te dragen! Je draagt deze dus enkel tijdens de wedstrijden, niet op trainingen of tijdens andere sporten.
– Voor de thuiswedstrijden sta je steeds minstens 30 minuten voor de start van de wedstrijd klaar aan het terrein (in je wedstrijduitrusting). Voor de (verre) verplaatsingen vertrekken we steeds ongeveer 2 uur 15 minuten voor de start van de wedstrijd, om voldoende op te warmen. Het exacte vertrekuur wordt steeds op voorhand meegedeeld.
– Op verplaatsing neem je altijd je propere kledij en wasgerief mee. Bij elke club zijn er kleedkamers en douches voorzien. Je stapt niet terug vuil in de auto van de chauffeur! Als je waardevolle voorwerpen (portefeuille, gsm,…) meeneemt, kan de trainer/coach deze voor jou bijhouden tot na de wedstrijd.
– Na een verplaatsing krijg je een drankje van onze club. Als je na een wedstrijd nog iets extra wil drinken/eten, breng je best zelf geld mee.
– We proberen na een verplaatsing steeds tijdig terug te komen. Meestal drinken we wel eens in de kantine, waar de bezoekers meestal boterhammen of een kleine versnapering voorzien. Mocht je op een specifiek uur thuis moeten zijn, geef dit dan vooraf duidelijk mee aan de trainer/coach/chauffeur. Dan zorgen we ervoor dat je op tijd terug thuis geraakt.
– Somsgaan we na een wedstrijd nog iets lekkers eten. Dit gebeurt steeds in samenspraak met de ouders en chauffeurs!
– Gebruik onze CHECKLIST om te kijken of je alles mee hebt naar de wedstrijd!

VRAGEN?
Als je vragen hebt over de afspraken of je wil iets kwijt over trainingen, wedstrijden,…, dan kan je de trainers altijd contacteren. Hun contactgegevens vind je onderaan de pagina. Als je met iets zit dat je niet aan een trainer kwijt wil/kan/…, neem dan contact op met Ellen, ons Aanspreekpunt Integriteit: aanspreekpunt@klaverken.be. 

Kalender (ical)

Checklist wedstrijd

Heb je alles mee naar de match?

Contactgegevens